Traumatherapie
‘Van trauma naar talent’ – van trauma naar gave

 “Laat los wat je niet met je mee wil blijven dragen. Maak ruimte voor wat je wél wil”

Je ervaart vervulling in je leven doordat je dagelijks doet wat je hartenwens is en waar je blij van wordt. De weg hier naartoe heet ‘Van trauma naar talent’ en is een persoonlijk avontuur. Tijdens één of meerdere sessies krijg je bewustzijn over:
– welke talenten en gaven er bij jouw geboorte geïnstalleerd waren,
– het ‘waartoe’ van bepaalde lang- of kortdurende trauma’s in je leven, 
– welke van jouw kwaliteiten en gaven gedurende jouw leven door levensmoeilijkheden sterker zijn geworden en
– hoe je deze talenten nu in je huidige leven kunt inzetten en er veel plezier uit kunt halen.

“Genezen en helen betekent niet dat de schade nooit is aangericht.
Het betekent dat de schade die is aangericht niet langer je leven beheerst”

Het is niet voorspelbaar hoe kort of lang jouw avontuurlijke traject duurt en welke gereedschappen er nodig zijn. Soms is één enkele sessie voldoende om jou verder op weg te brengen. Weet dat op de route die je kiest alles wat je tegen komt welkom is en niets is gek. 

“Kies voor de dingen waar jouw ziel van gaat sprankelen”
“Kies voor liefde in alles wat je doet”

Durf jij in deze fase van je leven je gaven en talenten te versterken en te vertrouwen op de blijdschap en vervulling die dat geeft? Ik nodig je uit ‘Van trauma naar talent’ te beleven.

“Uiteindelijk zul je op de plek belanden waar je hoort te zijn, met wie je je leven hoort te delen, terwijl je doet wat voor jou altijd al bestemd was”

‘Van trauma naar talent’ is puur uit mijn persoonlijke ervaring en levensgeschiedenis geboren. Doordat ik zélf trauma opruimde, heb ik mogen ervaren welke gaven en talenten er uit mij tevoorschijn mochten komen en voel nu dagelijks de vervulling die mij dat geeft. Mijn missie en plezier is om jou ook de vervulling van het contact met je gaven en talenten te laten ervaren. Doordat ik ieder stap in dit traject ooit zelf heb doorlopen, weet en geef ik wat jij nodig hebt om je te gidsen in dit proces.