Over Els Maasson (1967)

Worden wie je bent…. Deze quote heb ik niet verzonnen, maar hoort bij het gedachtegoed van C.G. Jung door wie ik mij laat inspireren.

Alles wat we zien heeft zijn wortels in de niet zichtbare wereld  is nog zo’n citaat waardoor ik me laat bewegen. We denken vaak dat als we maar hard genoeg ons best doen, het uiteindelijk wel zo zal uitpakken in ons leven als we hopen. Maar kunnen we ons ook bewust worden van de dieperliggende onzichtbare processen in ons, waardoor we daadwerkelijk aangestuurd worden?

In mijn bewustwordingsproces laat ik mij steeds weer leiden door mijn hooggevoeligheid. Van tevoren had ik niet kunnen indenken dat dit mij zou brengen van mijn beroep van beeldend kunstenaar en Tarotist naar mijn huidige praktijk van Jungiaans analytisch therapeut. En toch is het zo gegaan. Het zoeken (en het vinden) heeft me wijzer gemaakt, en hiermee stimuleer ik de mensen die mijn praktijk bezoeken om ook te worden wie je bent.

Filmpje: Fragment uit Ray

Doordat ik trouwde in 2011, werd ik medeopvoeder van twee jongens, geboren in 2004 en 2006. Gemotiveerd door mijn eigen ervaring met leven in een samengesteld gezin, volgde ik een master tot stiefcoach en studeerde ik af op het onderwerp ‘stiefmoederschap’. U kunt bij mij terecht voor vragen over leven in een stiefgezin.

Tijdens mijn drieënvijftigste levensjaar ontdekte ik dat ik energiewerker ben.

Vanuit mijn praktijk Innerlijk Beeld ben ik sinds 2014 werkzaam als analytisch therapeut en geef psychotherapie op analytische basis, energetische therapierouwbegeleiding, individuele- en relatiesessies.
Mijn specialisme is mensen te leren omgaan met hooggevoeligheid (HSP).

Je bent van harte welkom vrijblijvend contact op te nemen: +31(0)6-23236321.
Ook bent u bij Innerlijk Beeld welkom voor therapie online.